hai, assalam.
lamaaanyaa tak hapdate apa apa dalam ni, bersarang dah. weeee, ioulsss sibuk lah hahah sibuk kalah menteri pulak. ok tak camni, dah lama tak menulis dalam ni tak makna tak menulis langsung, sekarang ni banyak menulis dekat email sebab situ lagi privasi kan hahah lol.
alhamdulillah, banyak benda jadi sepanjang tak menulis dalam ni. dapat baby baru ehh anak abang bukan sayaaa, insha Allah last semester dah tahun ni maknanya dah nak habis belajar yeayyy ok tak tipu ada lagi satu sem tapi 1 sem yang tinggal tu praktikal tapi still lah belum official dah nak habis belajar yelaa sebab macam2 benda bolej jadikan sementara nak habis tu. takpe, doa banyak2 insha Allah semua ok :)
ok camni, tujuan asal menulis ni bersebab sebenarnya, sebab pertama macam nak aktif balik lah lepas ni, tapi menulis benda yang boleh bagi manfaatlah. sebab kedua ada assignment yang kena submit dekat sini, yeee dekat sini dekat belog nilah haaa hengkau jangan memain tau pensyarah sekarang taknak dah report2 bagai ni, zaman pun dah moden jadi haruslah semuanya moden hahah.
eseimen apakahh? hakak kan belajar kos kulinari, jadi opkoslah esimen yang kena buat tu ada kena mengena dengan apa yang hakak belajar, untuk subjek sir azuan, malaysian cuisine II. patut dah ada post pertama aritu tapi sebab hakak lupa lepas tu internet takde jadi tak buat, salah sendiri jadi memang padanlah kena marah.
untuk yang kedua ni, lect hakak suruh buat entry pasal "Modern Malaysian Cuisine" jadinyaaa hakak kenalah buat satu entry pasal tu. fully english tauuuu, ohmaiii hakak ni dahlah orang melayu makan sambal belacan, cakap pun belit lidah nikan pulak menaip penuh entry omputeh tapi takpe #siscuba nanti hahah.
wish me luck gaisss, harap2 sir hakak tak gelakkan ayat2 hakak nanti. haa nanti hakak post yee entry tu, sekarang perap dulu.
Thank you for reading this entry !
Tiada ulasan:
Catat Ulasan